Shega Trans - Kompani transporti ndërkombëtar

Cmimi Kompania më inovative në fushën e transportit

Shega Trans merr çmimin e Artë "International Star for Leadership in Quality"

Organizata më e rëndësishme private në botë BID (Business Initiative Directions) që vlerëson kompanitë në bazë të cilësisë që ofrojnë, i akordoi Shega Trans Sha çmimin e Artë dhe International Star for Leadership in Quality në Concorde Convention Hall në Paris, Francë.