Shega Trans - Kompani transporti ndërkombëtar

Kerkesa juaj

Ne rast se deshironi te na kontaktoni, jeni gjithmone te mirepritur. Ju lutemi te plotesoni fushat e meposhtme dhe nje nga perfaqesuesit tane do ju kontaktoje ne kohen me te shpejte te mundshme. Ne rast se nuk kontaktoheni nga njeri prej perfaqesuesve tane, atehere do ju luteshim te kontaktonit me zyren tone duke telefonuar ne njerin nga numrat qe ndodhen djathtas-poshte.


Shega-Trans zyra qendrore

Kontakti kompanise

Autostrada Tirane – Durres, km 12,
Tirane, Albania
+355 42 408 418/9
info@shega-trans.com