Shqiperi

Kontakto me zyren qendrore dhe drejtorite

Transport Tokesor

Transport Detar

    

     

Transporti Urban

Te Tjera

       

     

Kosove

Zyra Prishtine

SHEGA TRANS KOSOVA

  • Terminali doganor (Fabrika e amortizatoreve)
  • Zona Industriale
  • 10 000 Prishtinë, Kosovë
  • Tel: +381 (0) 38 773 772
  • Fax: +381 (0) 38 773 772
  • Mob: +383 44 784 484
  • Mob: +355 (0) 69 471 6069
  • e-mail: mvelaj@shegatrans-ks.com
  • e-mail: info@shegatrans-ks.com
  • Skype: shegatrans_ks_intl_transport
  • Web: www.shegatrans-ks.com

Maqedoni

Zyra Shkup

Shega Trans Skopje

  • Rruga Nr. 34, 7 Ilinden,
  • Shkup, Maqedoni
  • Laze Golejshki
  • General Manager
  • Mob: +389 (0)71 254 126
  • e-mail: lgolejshki@shega-trans.com
  • Web: www.shega-trans.com

Mal i Zi

Zyra Podgoricë

Shega-Trans Doo Podgorica

  • Rruga Admirala Zmajevica nr. 21,
  • Podgoricë, Mal i Zi
  • Tel/Fax: +355 4 24 08 418
  • Mob: +355 684 030 113

Itali

Zyra Ravena

Shega Trans spa Italia

  • Via G. Antonio Zani, Nr 3
  • 48122 RAVENNA
  • Tel: +39 054 443 6151
  • Mob: +39 334 875 8276
  • e-mail: info@shega-trans.com

Kine

Zyra Ningbo dhe Beijing

Shega Trans Shipping S.A. (Ningbo Office)

  • Century Square, Side/B, Room 2110
  • Daliang Road, Ningbo, Kinë
  • P.O. Box. 310500
  • Tel: +86 574 87 319 527
  • Tel: +86 574 87 319 537
  • Fax: +86 574 87 31 8547
  • Mob: +86 13968328971
  • e-mail: shegalb@mail.nbptt.zj.cn
  • e-mail: nbsunyajun@yahoo.com.cn

Shega Trans Shipping S.A. (Beijing Office)