Shega Trans - Kompani transporti ndërkombëtar

trucking

Transport Tokesor

 • Transport Mallrash

  Transport mallrash në rrugë tokësore në cdo destinacion brënda vëndit, Rajonit dhe Europës.

 • Transporte të Vecanta

  Transport për mallra me përmasa të vecanta dhe peshë deri në 200 ton në Rajon dhe Europë.

 • Asistence doganore

  Ne ofrojme asistence doganore ne cdo port te Italise si dhe ne cdo pike doganore te Turqise dhe Evropes.

Transport Detar

 • Transport Detar Kontenjeresh

  Cdo destinacion eshte i mundshem per ne, nga Shqiperia drejt cdo vendi te botes dhe anasjelltas.

 • Transport Tokesor Kontenjeresh

  Flota jone ka me shume se 150 koka terheqese, te afta per ti transportuar kontenjeret tuaj kudo, ne Rajon dhe Europe.

 • Sherbime doganore

trucking
helikopter

Transport pasagjeresh

 • Sherbim Urban dhe Turistik

  Prej vitesh ne ofrojme transport udhetaresh me autobuze. Flota jone numeron me shume se 45 autobuze prodhim modern i vitit 2013.

 • Transport Ajror

  Flota jone ajrore numeron helikopter dhe jet qe mund tju cojne brenda pak minutave ne qytetet me te bukura te Europes.

Te tjera

 • Sherbim sperkatjeje

  Ofrojme sperkatjen e kullotave apo plantacioneve te fermereve nga ajri, me aeroplan.

 • Fikje zjarresh

  Ne i vijme ne ndihme edhe komunitetit ne rastet e zjarreve ne terrene te veshtira si pyje.

 • Shitje dhe Servis SCANIA

  Kompania jone ofron shitje dhe servis te autorizuar per cdo automjet te markes SCANIA.

trucking