Shega Trans - Kompani transporti ndërkombëtar

Stafi

Me një fuqi punëtore prej 350 punonjësish, ne funksionojmë në disa kompani dhe divizione brenda Grupit i cili përbëhet nga:

  • Shega Trans Sha
  • Sherbimi Urban
  • Shega Oil
  • Shega Air shpk
  • Albascan Truck & Buses shpk
  • Shega Trans Kosova
  • Shega Trans SPA (Italia)

Zyrat qendrore të Kompanisë janë në qytetin e Tiranës, Shqipëri. Gjithshtu ne kemi zyra përfaqesimi në Kinë (Pekin dhe Ningbo), në Kosovë (Prishtine), në Itali (Ravenna), në Maqedoni (Shkup), në Mali i Zi (Podgorice).
Misioni ynë është të ofrojmë të gjitha sherbimet e një kompanie logjistike sipas standarteve ndërkombëtare, duke u bërë kështu partneri më i besueshëm për klientët tanë.